تعداد دفعات ورود به ترکیه

چند بار در سال میتوان به ترکیه سفر کرد

نویسنده: admin-salehi
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه

ترکیه یکی از زیباترین کشورهای جهان است. شاید برای شما هم سؤال باشد که چند بار در سال میتوان به ترکیه سفر کرد ؟ باتوجه‌به اینکه ترکیه منظره‌ای خیره‌کننده و فرهنگی زیبا دارد، به‌سادگی نمی‌توانید آن را از دست بدهید. برای پاسخ به این سؤال که چندبار در سال میتوان به ترکیه سفر کرد با ام تی سی هوم همراه باشید.

شرایط لازم برای سفر به ترکیه

گذرنامه

اگر می‌ خواهید بدانید چند بار در سال میتوان به ترکیه سفر کرد باید در ابتدا مطلع باشید که برای سفر به این کشور به گذرنامه معتبر نیاز دارید. گردشگران ملزم به به‌همراه‌داشتن گذرنامه‌ای هستند که حداقل شش ماه دیگر پس از تاریخ ورود به کشور ترکیه اعتبار داشته باشد.

برخی از کشورها و ملیت‏ها از داشتن گذرنامه معاف هستند. آن‏ها می توانند کارت شناسایی ملی خود را به جای گذرنامه همراه داشته باشند. این کشورها عبارتند از: آلمان، فرانسه، بلژیک، گرجستان، اسپانیا، هلند، سوئیس، لوکزامبورگ، یونان، اوکراین، پرتغال، مالت، لیختن اشتاین و قبرس شمالی. بنابراین با داشتن گذرنامه این کشورها به‏راحتی چند بار در سال میتوان به ترکیه سفر کرد.

ویزا

در بیشتر موارد، همه ملیت‌ها باید ویزا داشته باشند. اگر برای مقاصد گردشگری یا تجاری سفر می‌کنید، می‌توانید ویزا را به‌صورت آنلاین دریافت کنید. این روش باعث صرفه‌جویی در صف و ساعات انتظار طولانی، و همچنین هرگونه مدارک اضافی که ممکن است هنگام درخواست حضوری در دسترس نباشد، می‌شود. با داشتن ویزا برای 180 روز چند بار در سال میتوان به ترکیه سفر کرد.

علاوه بر این، درخواست ویزا به‌صورت آنلاین بسیار سریع‌تر و آسان‌تر است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک فرم آنلاین را با مشخصات صحیح خود پر کنید. زمانی که درخواست شما پذیرفته شد، نمایندگان ظرف مدت تقریباً 48 ساعت ویزای شما را تأیید کرده و به ایمیل شما ارسال می‌کنند. اعتبار ویزا 180 روز از تاریخ صدور خواهد بود و به شما امکان می‌دهد حداکثر 90 روز در کشور بمانید و امکان ورود چندگانه وجود دارد.

تمام ویزاهای الکترونیکی ترکیه به‌شدت محدود به بازدیدهای گردشگری و تجاری است. این بدان معناست که شما فقط می‌توانید با ویزای الکترونیکی برای تعطیلات، ملاقات با خانواده، ایجاد ارتباطات تجاری، شرکت در سمینارها و غیره به ترکیه سفر کنید. تحت هیچ شرایطی نمی‌توانید به دنبال کار بروید. چند بار در سال میتوان به ترکیه سفر کرد با این شرایط که ویزای الکترونیکی داشته باشید.

بیشتر بخوانیدحضور در ترکیه بیش از مدت ویزا؛ جریمه‌ها و مشکلات

در ویزاهای چند ورودی، امکان چند بار ورود به ترکیه نیز وجود دارد.
مدت زمان ماندن در ترکیه به صورت قانونی 3 ماه یا 90 روز در هر 180 روز است.

ملیت‌های خاصی از ویزای ترکیه معاف هستند یا شرایط خاصی دارند. در اینجا می‌توانید وضعیت ملیت خود را بطور دقیق‏تر بررسی کنید .

  • مالزی، قزاقستان، ایران، ازبکستان، آمریکای جنوبی و کشورهای همسایه ترکیه در نزدیکی اقیانوس اطلس از ویزا معاف هستند و ممکن است تا 90 روز اقامت داشته باشند.
  • شهروندان روسیه می‌توانند تا 60 روز بدون ویزا در ترکیه بمانند.
  • آمریکای مرکزی، کشورهای جنوب شرقی و ترکمنستان برای سفر 30 روزه نیازی به ویزا ندارند.
  • استرالیا، آفریقای جنوبی، امارات متحده عربی و عربستان سعودی به مدت 60 روز مجاز به دریافت ویزای الکترونیکی چند بار ورود هستند.
  • چین و مکزیک فقط مجاز به ویزای الکترونیکی یکبار ورود به مدت 30 روز هستند.
  • ویزاهای مشروط ویزاهای مشروط برای اکثر شمال آفریقا، پاکستان، افغانستان و هند است.

مدت گذرنامه چقدر باید باشد؟

از اتباع ایرانی که برای ورود به ترکیه می‌آیند گذرنامه‌ای با اعتبار حداقل 60 روز پس از انقضای ویزا، معافیت ویزا یا مدت اجازه اقامت یا مدرکی جایگزین پاسپورت درخواست می‌شود. چند بار در سال میتوان به ترکیه سفر کرد ولی با گذرنامه معتبر. گذرنامه‌ها نباید بیشتر از 10 سال باشند. برگه‌های گذرنامه پاره شده، پوسیده، عکس‌های آن برداشته شده و نوشته‌هایی که قابل خواندن نیست، پردازش نمی‌شود. بنابراین چند بار در سال میتوان به ترکیه سفر کرد در صورتی‌‏که گذرنامه‏ای با اعتبار حداقل 60 روز داشته باشید.

چگونه ویزای توریستی ترکیه را دریافت کنیم؟

اتباع ایران برای سفرهای توریستی 90 روزه از ویزای ترکیه معاف هستند. به همین چند بار در سال میتوان به ترکیه سفر کرد اگر از اتباع ایرانی باشید و اقامت بیش از 90 روز نداشته باشید. اخذ مجوز اقامت برای بازدیدهای توریستی بیش از 90 روز الزامی است. در واقع، مدت ویزای صادر شده توسط نمایندگان خارجی ترکیه نمی‌تواند بیش از 90 روز باشد. نتیجتا اگر از اتباع ایرانی باشید در جواب چند بار در سال میتوان به ترکیه سفر کرد باید گفت بستگی به داشتن یا نداشتن ویزا و قصد اقامت شما دارد.

در صورت ارسال دعوت‌نامه در درخواست‌های دریافتی ویزای توریستی، نامه باید حاوی اطلاعات شخص دعوت‌کننده، TR ID، هویت، نام مهمان، آدرس محل اقامت، شماره تماس، مدت و هدف اقامت. اگر طرف دعوت‌کننده یک مؤسسه باشد، اطلاعات مالیاتی نیز درخواست می‌شود. ضمناً دعوت‌کننده موظف است در دعوت‌نامه مذکور اعلام کند که مسئولیت تأمین غذا و محل اقامت با هزینه شخصی به عهده وی خواهد بود. متقاضی ملزم به داشتن امکانات کافی یا منظم است. با داشتن دعوت‏نامه چند بار در سال میتوان به ترکیه سفر کرد.

بیشتر بخوانیدیک هفته سفر به استانبول چقدر هزینه دارد؟

هر ایرانی چه مدت می‌تواند بدون ویزا در ترکیه حضور داشته باشد
ایرانیان بدون ویزا و اخذ اقامت ترکیه می‌توانند به مدت 3 ماه (90 روز) بدون هیچ گونه مشکلی در این کشور حضور داشته باشند.

چگونه ویزای کار ترکیه را دریافت کنیم؟

شهروندان ایران برای اینکه بتوانند در ترکیه کار کنند باید درخواست مجوز کار خود را به نمایندگی‌های ترکیه در ایران ارسال کنند. به‌موازات درخواست‌های فوق‌الذکر اتباع ایران، مسئولان شرکت‌های ترکیه‌ای که در آنها مشغول به کار خواهند بود، باید هم‌زمان به وزارت کار و تأمین اجتماعی ترکیه مراجعه کنند. با داشتن ویزای کار ترکیه چند بار در سال میتوان به ترکیه سفر کرد.

درخواست مجوز کار به‌صورت مثبت یا منفی توسط وزارت کار و تأمین اجتماعی به نتیجه می‌رسد. اجازه کار نیز جایگزین مجوزهای اقامت می‌شود. به همین دلیل، نمایندگی‌های ترکیه هزینه‌های ویزای ورودی، هزینه‌های مجوز کار و هزینه‌های اقامت را از شهروندان ایرانی که مجوز کار آنها توسط وزارت کار و تأمین اجتماعی تأیید شده است، دریافت می‌کنند.

بااین‌حال، متقاضیانی که شرایط زیر را دارند، نیازی به دریافت مجوز کار ندارند و از این طریق چند بار در سال میتوان به ترکیه سفر کرد.

  • کسانی که از طریق قراردادهای دوجانبه یا چندجانبه که ترکیه یکی از آنها است، از مجوز کار معاف شده‌اند.
  • اتباع خارجی که در خارج از کشور اقامت دائم دارند و برای فعالیت‌های علمی، فرهنگی و هنری به مدت کمتر از 30 روز و برای فعالیت‌های ورزشی کمتر از 120 روز به طور موقت به ترکیه می‌آیند.
  • به‌منظور مونتاژ، نگهداری و تعمیر ماشین‌آلات و تجهیزات وارداتی به ترکیه، ارائه آموزش درمورد استفاده از آنها یا تحویل‌گرفتن تجهیزات یا تعمی%

برچسب ها

مقالات مشابه